MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 323. Narodowy Miesiąc Zupy.
W tym miesiącu serwuj zupy! Raz lub dwa razy na tydzień podawaj nietypowe zupy, których klienci nie mieli okazji nigdy wcześniej skosztować. Polegaj na ich opinii. Dowiedz się, które zupy chcieliby umieścić na stałe w karcie dań.

Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 15
Większe zyski z deserów przystawek i drinków

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • zatrzymać przypadkowych gości i sprawić, by do Ciebie wracali
  • sprowadzić do swojego lokalu całe rodziny
  • doskonale obsługiwać klientów
  • wyszkolić personel i docenić jego rolę
  • skutecznie prezentować i podawać desery, przystawki i drinki
  • zwiększać napiwki otrzymywane od gości
  • sprawić, by Twoi klienci czuli się docenieni
  • wykorzystać rolę dzieci w lokalach gastronomicznych
  • skutecznie zastosować Happy Hour, by zdobyć nowych i utrzymać starych klientów

spis treści | zamów subskrypcję
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki