MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 220. Wielkość porcji potraw
Możesz je ustalić w różny sposób, na przykład poprzez podanie wagi danej porcji, albo ilości produktów. Możesz też zawrzeć rozmiar artykułów potrzebnych do serwowania gotowych dań. I tak na przykład możesz używać 0,2 litrowej łyżki wazowej do nalewania zup.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki
Poradnik nr 1
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 2
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 3
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 4
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 5
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 6
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 7
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 8
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 9
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 10
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 11
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 12
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 13
Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu / Zarządzanie restauracją


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 14
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie


zobacz szczególy    zamów subskrypcję
Poradnik nr 15
Większe zyski z deserów przystawek i drinków


zobacz szczególy    zamów subskrypcję


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki