MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 179. Przepisy Ministerstwa Zdrowia.
Żadna inna instytucja nie wpływa tak bezpośrednio na interesy obsługi żywnościowej jak ministerstwo zdrowia. Skomplikowane (czasem nawet tajemnicze) zasady oraz uregulowania prawne wymagają dużego skupienia i rozwagi. Ze względu na nie należy zatrudnić doświadczonych architektów, wykonawców oraz doradców.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki