MENU
Strona główna
Poradniki
O serii
Nasi eksperci
Porady
Zamówienia
Zamów e-book
Subskrypcja
Horeca Profit
Linki
Opinie klientów
Forum Ekspertów
PROMOCJE
PROMOCJA!!!
15 poradników na CD za
299 zł + VAT
PREMIUJEMY
KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.
Porada 56.
Zaoferuj specjalne drinki.
Drinki za pół ceny, podwójne, udekorowane parasolką poprawią nastrój i zapewnią uśmiech na twarzach Twoich klientów.
Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
Strona główna
|
Nasi eksperci
Nasi eksperci
Kurt Scheller
Szef kuchni Kurt Scheller`s Restaurant w Hotelu Rialto, Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, właściciel i pomysłodawca szkoły kulinarnej Akademia Gotowania Kurta Schellera.
więcej...
Bożena Sikoń
Szef Pracowni Cukierniczej w Hotelu Jan III Sobieski w Warszawie. Bożena Sikoń specjalizuje się w lekkich deserach, których głównym składnikiem są owoce sezonowe i bita śmietana.
więcej...
Marek Widomski
Doradca Kulinarny WISD & Partners Członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni. Współorganizator konkursów kulinarnych zaliczanych do Pucharu PolskiAbsolwent Szkoły Kulinarnej Pierre Dubrulle w Vancouver.B.C.Canada
więcej...
Remigiusz Labus
V-ce Prezydent okręgu zachodniego Stowarzyszenia Polskich Barmanów. Laureat licznych konkursów barmańskich. Konsultant i organizator promocji i inauguracji nowych produktów na rynku polskim. Współtwórca produktów syropów oraz wódek wiodących polskich firm.
więcej...
Wiesław Kukuła
Przygodę z gastronomią rozpoczął w roku 1987 w restauracji Wierzynek, gdzie do roku 2001 pracował na stanowisku kelner. W tym samym roku Prezes Zarządu Elżbieta Filipiak zaproponowała mu funkcję szefa cateringu a dwa lata później został w Wierzynku managerem restauracji ds. cateringu. Piastuje również stanowisko prokurenta w Grupie Wierzynek S.A. oraz jest wiceprezesem w macierzystej spółce Wisteria Sp. z o.o.
więcej...
Waldermar Hołówka
Waldemar Hołówka - Prezes Zarządu Spółki Rivendell Hotele & Rekreacja w Szczawnie Zdroju. Członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz Kapituły Klubu Szefów Kuchni.
więcej...
Poradniki
|
O serii
|
Eksperci
|
Porady
|
Zamówienia
|
O nas
|
Kontakt
|
Linki