MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 177. Prawo budowlane.
Przepisy budowlane są tak skonstruowane, aby chronić dobro ogółu. Twoim obowiązkiem jest zastosowanie się do nich. Jednak opierając się na doświadczeniu inspektorów budowlanych, mogą być czasem subiektywne. Przepisy budowlane, plan, metody budowy oraz wykorzystywane materiały, sprzęt i armatura tj. system odprowadzania spalin, wentylacja, oświetlenie, wyposażenie sanitarne ? wszystkie to musi być prawnie udokumentowane.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Waldemar Hołówka


Nasi eksperci

Waldemar Hołókwa
Waldemar Hołówka
Prezes Zarządu Spółki Rivendell Hotele & Rekreacja w Szczawnie Zdroju. Członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz Kapituły Klubu Szefów Kuchni.

Przewodnik Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie restauracją to przede wszystkim porady jak skutecznie dokonać trafnego wyboru co do wystroju i wyposażenia nowo planowanej restauracji czy adaptacji lub modernizacji już funkcjonującego obiektu.

Przewodnik nie tylko skierowany jest do specjalistów z branży, ale także do osób które po przeczytaniu tego przewodnika ''krok po kroku'' doskonale poradzą sobie ze zrealizowaniem swych marzeń, by stać się restauratorem.

Mimo, że wiele przykładów i odniesień pochodzi z amerykańskiego rynku usług gastronomicznych i nie wszystkie porady znajdą u nas zastosowanie, to jednak z wielu porad można skorzystać. Biorąc zwłaszcza pod uwagę zawarte w nim przedstawione analizy i proponowane rozwiązania.

Przedstawiane wzorce i przykłady pokazują jak skutecznie można dokonać oceny co do wyboru lokalizacji, jakiego rodzaju zaplanować restaurację i do jakiego segmentu gości skierowana będzie oferta planowanej restauracji. W dużym stopniu jednak sukces i powodzenie w tych działaniach opierać się będzie na wykreowaniu własnych wymarzonych wizji, a 365 porad jakie proponuje autor mogą ułatwić przebycie trudnej drogi do restauratorskiego sukcesu.

Waldemar Hołówka



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki