MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 166. Regularnie sprawdzaj, czy rury nie są pęknięte.
Gorąca woda oraz ulatniająca para to główne przyczyny marnowania energii. Zastąp wszystkie pęknięte zawory albo nieszczelne uszczelki nowymi. Dodatkowo zmień wszystkie krany z cieknącą wodą.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 3
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • wypromować swój lokal za niewielkie pieniądze
  • sprawić, by klienci czuli się docenieni
  • spełnić oczekiwana gości
  • reklamować się skuteczne
  • przyciągnąć nowych klientów
  • wyszkolić personel i docenić jego rolę
  • przyciągnąć całe rodziny
  • zdobyć klientów biznesowych

spis treści | zamów subskrypcję
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki