MENU
Strona główna
Poradniki
O serii
Nasi eksperci
Porady
Zamówienia
Zamów e-book
Subskrypcja
Horeca Profit
Linki
Opinie klientów
Forum Ekspertów
PROMOCJE
PROMOCJA!!!
15 poradników na CD za
299 zł + VAT
PREMIUJEMY
KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.
Porada 70.
Liczenie gotówki powierzaj tylko zaufanym pracownikom.
Kasetki z pieniędzmi powierzaj tylko osobom, do których masz pełne zaufanie. Pamiętaj także, aby robić wydruki wszelkich podliczeń gotówki.
Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
Strona główna
|
Poradniki
|
Poradnik nr 13
Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu / Zarządzanie restauracją
Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:
Z poradnika dowiesz się jak:
stworzyć menu na każdą okazję
zaprojektować kartę dań
wzmocnić sprzedaż przez marketing
zachęcić do zakupu dań
promować wybrane potrawy
ustalać ceny
wyliczać koszty
spis treści
|
zamów subskrypcję
ZAMÓW E-BOOK
PROMOCJA!!!
15 e-booków za 299 PLN + VAT
Poradniki
|
O serii
|
Eksperci
|
Porady
|
Zamówienia
|
O nas
|
Kontakt
|
Linki