MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 255. Powietrze wewnątrz budynku.
Piekarniki na drewno, pieczenie na węglu drzewnym, patelnie do smażenia mogą stworzyć niezdrowe i nieprzyjemne warunki klimatyzacyjne. Jakość powietrza wewnątrz budynku zapewni powietrze z zewnątrz, ale musi być ono odpowiednio filtrowane.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki