MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 52. Współzawodnictwo.
Trzeźwe spojrzenie na sytuację rynkową jest bardzo ważne. Nie wahaj się konkurować z innymi lokalami i wygrać tego pojedynku (w branży alkoholowej jest to tak zwana walka na kieliszki). Stanie w cieniu innych z pewnością Ci nie pomoże. Podejmuj szybkie decyzje, określ sobie cele i zgodnie z nimi ustalaj własne ceny. Sukces odnosisz, gdy widzisz, że konkurencja przychodzi podpatrywać Twoje pomysły, kartę drinków i cennik. Jest to powód do satysfakcji, jednak nie wpadaj w samozachwyt, to dobry moment do kolejnych innowacji - bądź zawsze o krok przed konkurencją!

Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Remigiusz Labus


Nasi eksperci

Remigiusz Labus
Remigiusz Labus
V-ce Prezydent okręgu zachodniego Stowarzyszenia Polskich Barmanów. Laureat licznych konkursów barmańskich. Konsultant i organizator promocji i inauguracji nowych produktów na rynku polskim. Współtwórca produktów syropów oraz wódek wiodących polskich firm.

Poradnik ''Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi'' to skarbnica wiedzy na temat obniżania kosztów w barze. Jeśli nie masz ochoty, czasu i pieniędzy, aby uczyć się na własnych błędach, to koniecznie przeczytaj ten poradnik. W ponad 365 poradach znajdziesz wiele cennych informacji np. jak uchronić się przed kradzieżami i oszustwami personelu w barze. Zdarzenia, które występują, ale nie muszą spotkać Ciebie.

Gorąco polecam! Lektura dla menadżera z doświadczeniem i początkującego kierownika baru.

''Zarządzanie restauracją: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi. 365 skutecznych porad'' to lektura zawierająca kilkaset porad i przestróg dotyczących sposobu obliczania kosztów i kontroli sprzedaży w miejscu tak szczególnym w lokalu jakim jest BAR. Przedstawiona analiza sytuacji, które mogą wystąpić przy prowadzeniu biznesu gastronomicznego, sugeruje prawidłowy dobór, odpowiednie ilości zakupów, przechowywanie i prawidłowe gospodarowanie produktami.

Książka przeznaczona jest dla osób, które chcą otworzyć i prowadzić lokal gastronomiczny, bądź od niedawna zajmują funkcję kierowniczą, a ich doświadczenie w tej branży jest niewielkie. Wielką zaletą tej książki jest obszerny zasób fachowej wiedzy, zrozumiały, treściwy i łatwo przyswajalny styl, bardzo atrakcyjny dla każdego Czytelnika. Doświadczenia i długoletnia praktyka autorki przełożyły się na wiele ciekawych uwag i podpowiedzi zawartych w tym poradniku.

Mam wielką nadzieję i przekonanie, że ''Zarządzanie restauracją: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi. 365 skutecznych porad'' znajdzie drogę nie tylko do pracowników branży gastronomicznej, ale także do wielu osób zainteresowanych otwarciem własnego biznesu: restauracji lub pubu. Wszystkim, do których trafi ten poradnik życzę przyjemnej lektury i wiele pożytku, z tej jedynej w swoim rodzaju pozycji.

Opiekun merytoryczny poradnika: ''Zarządzanie restauracją. Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi.''

Ekspert: ''Zarządzanie restauracją. Większe zyski z deserów przystawek i drinków.''



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki